Agenda

Momenteel is Sam actief in meerdere teamcompetities en speelt hij verschillende individuele kampioenschappen. Op de home-pagina vindt u de eerstvolgende wedstrijden, op deze pagina vindt u een link naar de huidige stand, uitslagen en programma per competitie en een overzicht van alle individuele kampioenschappen.

Topteam Eredivisie (Nederland)

In Nederland is Sam actief in de topteamcompetitie namens het team De Picardie in Afferden. In deze competitie worden per wedstrijd drie disciplines gespeeld: ankerkader 47/2, ankerkader 71/2 en bandstoten. Als team dienen twee van deze disciplines gewonnen te worden om de wedstrijd als team te winnen. In dit team speelt hij voornamelijk samen met Jos Bongers, Micha van Bochem en Dennis Timmers, René Tull is reserve.

Voor de huidige stand, uitslagen en het programma, klik hier.

Bundesliga (Duitsland)

Sam is ook in de Duitse topteamcompetie actief. In deze competitie speelt hij voor DBC Bochum (Bochum). Ook hier worden per wedstrijd drie individuele wedstrijden gespeeld, in dezelfde disciplines als in Nederland. Om als team de wedstrijd te winnen dienen twee van de drie individuele wedstrijden gewonnen te worden. In dit team speelt hij voornamelijk samen met Ludger Havlik, Thomas Nockemann en Thomas Berger, reserve is Horst Wiedemann. 

Voor de huidige stand, uitslagen en programma, klik hier.

2e Divisie Driebanden

Inmiddels is Sam ook actief in een landelijke driebanden divisie namens Sportprijzenkampioen.nl, met als thuislocatie Grand café de Heeren in Heerhugowaard. Per teamwedstrijd worden vier individuele wedstrijden in het spelsoort driebanden gespeeld. Bij winst van drie van de vier individuele wedstrijden wordt de teamwedstrijd gewonnen. In dit team speelt hij samen met Ferry Jong, Jordy Jong, Dirk Snip, Gregory Bolten, Mustafa Elmaci, Ayhan Genc en Dirk Jong.

Voor de huidige stand, uitslagen en programma, klik hier.

Individuele wedstrijden

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober: NK Libre Ereklasse in Wijchen.

Zaterdag 8 en zondag 9 december: NK Ankerkader 47/2 Ereklasse in Afferden.

Zaterdag 5 en zondag 6 januari: NK Ankerkader 71/2 Ereklasse in Haarlo.

Zaterdag 26 en zondag 27 januari: NK Bandstoten Ereklasse in Groningen.

Zaterdag 9 en zondag 10 maart : NK Ankerkader 47/1 Ereklasse in Mariënberg.