Mr. S.J. BOONSTRA NIEUWE SPONSOR

Naast Buffalo.nl heeft er zich een nieuwe sponsor aangediend voor aankomend seizoen, namelijk mr. S.J. Boonstra juridisch adviseur! Mede door deze hulp kan aan alle individuele toernooien deelgenomen worden, om het proces naar de top te bevorderen!

Bij de heer mr. S.J. Boonstra bent u aan het juiste adres voor betaalbaar en deskundig juridisch advies. Daarnaast kunt u hier terecht voor het procederen bij de kantonrechter of de bestuursrechter. Bent u gedagvaard of wilt u iemand dagvaarden? Neem geheel vrijblijvend contact op met de heer mr. S.J. Boonstra en hij kan u precies vertellen wat uw kansen zijn. Voor het eerste gesprek betaalt u alleen de reiskosten en bent u dus geen honorarium verschuldigd. Voor eventuele volgende gesprekken, het bestuderen van documenten, het opstellen van een dagvaarding of conclusie van antwoord, betaalt u een voordelig uurtarief. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Zo weet u precies van te voren waar u aan toe bent. Kijk voor meer informatie op https://www.juridisch-advies-boonstra.nl/.

Recent Posts