WORD SUPPORTER VAN SAM

In 2022 is er een supportersclub opgericht die bestaat uit enthousiaste (biljart)fans die mij steunen met een vastgestelde jaarlijkse bijdrage. Dankzij deze financiële ondersteuning hoop ik mijn doelen in de biljartsport te kunnen verwezenlijken.

Talent, gedrevenheid en doorzettingsvermogen alleen zijn niet voldoende om de absolute top te halen. Een trainer, een voedingsdeskundige en een mental coach steunen mij daarbij. En ik krijg hulp van sponsors en vrienden die in mij geloven.

Wil je mij ook steunen, sluit je dan aan als Supporter van Sam. Voor 100 euro per jaar houd ik je via een nieuwsbrief zesmaal per jaar op de hoogte van mijn carrière. Belangrijk nieuws krijg je persoonlijk, rechtstreeks via de mail. Bovendien nodig ik je uit voor de jaarlijkse Supportermiddag.

Meld je aan

Meld je aan bij als Supporter van Sam via info@samvanetten.nl of via de contactpagina op deze website. Dan neem ik contact met je op. Het bedrag komt volledig ten goede aan mijn topsportcarrière.

Geloof je in mij en wil je een groter bedrag sponsoren? Word dan Partner in Goud, Zilver of Brons. Neem daarvoor ook rechtstreeks contact op via info@samvanetten.nl of via de contactpagina, dan zal ik mijn uitgewerkte Beleidsplan / Sponsorplan 2022 met u doornemen.

Door jullie steun kan ik mijn biljartdroom waarmaken.

Dank jullie wel daarvoor!