Nieuw team Sportprijzenkampioen.nl

  • Bericht auteur:
Je bekijkt nu Nieuw team Sportprijzenkampioen.nl

Dirk Snip vormt team met toptalenten Sam van Etten en Ferry Jong

Met ingang van het seizoen 2017-2018 zal er een nieuw driebandenteam actief worden bij Biljartcentrum Miller’s in Heerhugowaard.

Na 20 jaar verbonden te zijn geweest aan het team wat de laatste jaren als Snip Biljarts en Sportprijzenkampioen.nl in Heerhugowaard speelde,  heeft Dirk Snip besloten een andere weg te gaan.  Dirk Snip start een nieuw team, waaraan hij als speler, teamleider en sponsor verbonden zal zijn.

Snip heeft twee toptalenten aan zich weten te binden. In overleg met topbiljarter en tevens bondstrainer Raimond Burgman gaan twee leden van het KNBB talentontwikkelingsproject t.w. Sam van Etten en Ferry Jong spelen in het nieuwe team van Snip.

De boomlange biljarter uit Zuid-Scharwoude zal deze twee toptalenten laten kennismaken met het driebanden. Nadat Sam van Etten en Ferry Jong al vele nationale en internationale titels op hun naam brachten in de klassieke spelsoorten, gaan ze nu voorzichtig een ommezwaai maken naar het visitekaartje van de biljartsport.

Snip: “Het is een kwestie van tijd dat deze jongens hun vleugels uit slaan in het internationale driebandenwereldje. Gezien hun talent, trainingsarbeid en begeleiding van de KNBB is het vrijwel zeker dat zij de internationale top OOK gaan halen in deze discipline. Het is voor mij een uitdaging om deze sympathieke  jonge gasten een stukje te begeleiden en coachen op weg naar een prachtige biljartcarrière.”

Het team zal spelen onder de naam Sportprijzenkampioen.nl en haar thuiswedstrijden spelen in biljartcentrum Miller’s te Heerhugowaard. Naast Dirk Snip, Ferry Jong en Sam van Etten zijn de andere spelers Gregory Bolten, Dirk Jong, Frans Dröge, Mustafa Elmaci en Ayhan Genc.