PARTNERS

Om de top in het driebanden te halen heb ik steun nodig van mensen uit het bedrijfsleven die in mijn plan geloven. Daarom heb ik een Partnerplan opgesteld. Daarin leg ik op heldere wijze uit wat toekomstige partners en de biljarter Sam van Etten voor elkaar kunnen betekenen.

Dit Partnerplan is onderdeel van mijn Beleidsplan, met meer informatie over mij, mijn doelen en hoe ik die wil gaan bereiken. Als je samen met mij de reis wilt beleven, vraag dan mijn Beleidsplan aan via onderstaande button. Dan kom ik graag met je in contact!

Hoofdsponsors

Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V.

Adelbrecht Vastgoed Beheer BV is gespecialiseerd in beheer en vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. De organisatie, gevestigd op het Fokker Logistics Park, voert administratief en technisch beheer over vastgoedportefeuilles voor particuliere beleggers en verenigingen van eigenaars. Adelbrecht adviseert bij aan- en verkopen, makelaardij voor beleggers en planmatig onderhoud van vastgoed.

Buffalo

Buffalo BV is een specialist op het gebied van biljartartikelen, zoals tafels, keu’s, ballen, accessoires en biljartkamer-inrichting. Daarnaast verkoopt het bedrijf benodigdheden voor het beoefenen van onder andere darts, fitness, tafeltennis en outdoor games. Buffalo is gevestigd in Amsterdam, waar het een kantoor en showroom heeft in de Jan Rebelstraat 10 in Amsterdam-Osdorp.

Bossto Beschoeiingen

Bossto Beschoeiingen heeft al ruim 30 jaar ervaring met het op maat maken van (wal)beschoeiingen / vlonders / steigers en overige houtbouw werkzaamheden voor rond uw huis, boerderij, gracht, bedrijf etcetera. Met gekwalificeerde vakmensen en een uitstekende service is Bossto Beschoeiingen zeer geschikt voor het plaatsen van uw gepersonaliseerde (wal)beschoeiing of overige houtbouw. Bossto beschoeiingen staat voor een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.