SUPPORTERS

In 2022 is er een vriendenclub opgericht onder de naam ‘Supporter van Sam’. De club bestaat uit een groot aantal enthousiaste (biljart)fans die mij steunen met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze komt geheel ten goede aan mijn topsportcarrière. Mede dankzij hun ondersteuning hoop ik mijn doelen in de biljartsport te kunnen verwezenlijken.

“Talent, gedrevenheid en doorzettingsvermogen alleen zijn niet voldoende om de absolute top te behalen. Twee trainers en een mental coach begeleiden Sam daarbij. En hij krijgt hulp van sponsors en vrienden die in hem geloven.”

SLUIT je aan!

Wil je mij ook steunen, sluit je dan aan bij als ‘Supporter van Sam’. Voor 100 euro per jaar houd ik je zesmaal per jaar via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van mijn carrière. Belangrijk nieuws krijg je persoonlijk, rechtstreeks via de mail. Bovendien nodig ik je uit voor de jaarlijkse Supportersmiddag.

Geloof je in mij en wil je een groter bedrag doneren? Word dan Partner in Goud, Zilver of Brons. Stuur een mail naar info@samvanetten.nl en dan wil ik je graag aan de hand van mijn Beleidsplan uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

Door jullie steun kan ik mijn biljartdroom waarmaken.

Dank jullie wel daarvoor!