Torbjörn Blomdahl eregast op sponsor- en supportersavond

  • Bericht auteur:
Je bekijkt nu Torbjörn Blomdahl eregast op sponsor- en supportersavond

Zevenvoudig wereldkampioen Torbjörn Blomdahl is de eregast op de sponsor- en supportersavond van Sam die op woensdag 13 september wordt gehouden. De interactieve biljartavond vindt plaats op een heel bijzondere locatie, namelijk in De Grote Kerk van Schermerhorn tegenover het ouderlijk huis van Sam.

Torbjörn Blomdahl reageerde direct enthousiast toen Sam hem benaderde om tijdens de eerste sponsor- en supportersavond een demonstratiepartij tegen hem te spelen. De wedstrijd is één van de onderdelen van het programma, dat helemaal in het teken staat van de biljartsport.

Biljartwalhalla

Voor deze gelegenheid bouwt het team van Sam de kerk om tot een waar biljartwalhalla. Om klokslag 20.00 uur openen Sam’s vader Kees en Dirk Snip de avond waar ruim honderd enthousiaste sponsors en supporters worden verwacht. Na een korte terugblik op het afgelopen seizoen treedt Sam aan voor een partij tegen de Zweedse grootmeester.

Daarna volgt een vragenvuur. Allereerst stellen we alle aanwezige sponsors en supporters een aantal vragen tijdens een quiz met leuke prijzen. Iedereen maakt kans op de eindzege. Vervolgens zullen Torbjörn en Sam vragen van de aanwezige biljartliefhebbers beantwoorden. Ook kunnen ze misschien wat biljartadviezen geven. Na dit onderdeel is het tijd voor een drankje en een hapje. Uiterlijk 22.45 uur sluit Sam de avond af.

Word sponsor of supporter

De bijeenkomst in De Grote Kerk is alleen toegankelijk voor sponsors en supporters van Sam. Als je er bij wilt zijn dan kan je je aanmelden als sponsor of supporter via info@samvanetten.nl. Voor 100 euro krijg je twee toegangskaarten voor jou en je partner en je mag ook nog een introducé meenemen (liefst een mogelijke nieuwe supporter).

Je wordt ontvangen met koffie en gebak. Gedurende het komende jaar ontvang je regelmatig een digitale nieuwsbrief over de verrichtingen van Sam. Belangrijk nieuws verstuurt Sam persoonlijk per mail. Kortom, voldoende redenen om je aan te sluiten bij de supporters van Sam. Hij is heel blij met je financiële bijdrage die volledig ten goede komt aan zijn carrière.

Geloof je in Sam en wil je een groter bedrag doneren? Word dan Partner in Goud, Zilver of Brons. Hij wilt je graag aan de hand van zijn Beleidsplan uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

Tot 13 september om 20.00 uur in De Grote Kerk van Schermerhorn.