[mk_page_section bg_image=”https://samvanetten.nl/wp-content/uploads/2016/08/2-teams.png” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” bg_video=”yes” mp4=”MP4 Format” min_height=”500″ full_width=”true” padding_top=”20″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″]

[/mk_page_section]
[mk_divider style=”thin_solid” thickness=”10″ margin_top=”0″ margin_bottom=”50″]
[mk_fancy_title size=”28″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none”]Agenda[/mk_fancy_title]

Buffalo League Driebanden

Sinds seizoen 2019-2020 speelt Sam in de Eredivisie Driebanden, de Buffalo League, namens S.T.Z. Zundert. Per teamwedstrijd worden vier individuele wedstrijden in het spelsoort driebanden gespeeld. Bij winst van drie van de vier individuele wedstrijden wordt de teamwedstrijd gewonnen. In dit team speelt hij op plek 4, samen met Roland Forthomme, Barry van Beers en Rik van Beers is het team compleet.

Voor de huidige stand, uitslagen en programma, klik hier.

NIDM Eredivisie Driebanden (België)

Sinds seizoen 2019-2020 speelt Sam ook in België in de Eredivisie Driebanden, namens B.C. De Witte Molen in Sint-Niklaas. Hij speelt hier voornamelijk samen met Adrien Tachoire, Francis Forton en Ad Broeders. 

Voor de huidige stand, uitslagen en programma, klik hier.

Topteam Eredivisie (Nederland)

In Nederland is Sam actief in de topteamcompetitie namens het team De Picardie in Afferden. In deze competitie worden per wedstrijd drie disciplines gespeeld: ankerkader 47/2, ankerkader 71/2 en bandstoten. Als team dienen twee van deze disciplines gewonnen te worden om de wedstrijd als team te winnen. In dit team speelt hij samen met Jos Bongers, Micha van Bochem en Dennis Timmers en René Tull is reserve.

Voor de huidige stand, uitslagen en het programma, klik hier.

Bundesliga (Duitsland)

Sam is ook in de Duitse topteamcompetie actief. In deze competitie speelt hij voor DBC Bochum (Bochum). Hier worden per wedstrijd vier individuele wedstrijden gespeeld, in de disciplines libre, kader 47/2, kader 71/2 en bandstoten. Om als team de wedstrijd te winnen dienen drie van de vier individuele wedstrijden gewonnen te worden. In dit team speelt hij voornamelijk samen met Ludger Havlik, Thomas Nockemann en Thomas Berger, reserve is Horst Wiedemann. 

Met dit team wordt ook gespeeld in de Coupe d’Europe Classics, het Europees Kampioenschap voor teams.

Voor de huidige stand, uitslagen en programma, klik hier.

Individuele wedstrijden

Maandag 23 t/m zaterdag 28 september: GP Driebanden in Capelle a/d Ijssel.

Maandag 21 t/m zaterdag 26 oktober: WorldCup Driebanden in Veghel.

Maandag 2 t/m zaterdag 7 december: GP Driebanden in Tilburg.

Maandag 24 t/m zaterdag 29 februari: GP Driebanden.

Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart : NK Bandstoten Ereklasse in Rosmalen. Meer info: klik hier.