Adelbrecht Vastgoed Beheer is een beheerkantoor dat zich sinds 1978 toelegt op professioneel beheer of vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in Nederland. Adelbrecht voert zorgvuldig administratief en technisch beheer over de aan hen toevertrouwde vastgoedportefeuilles voor particuliere beleggers en verenigingen van eigenaars. Ook advisering bij aan- en verkopen, makelaardij voor beleggers en planmatig onderhoud van vastgoed is hen toevertrouwd.

Kijk voor meer informatie op https://www.adelbrecht.nl/

 

Met de hulp van mr. S.J. Boonstra kan aan individuele toernooien deelgenomen worden. Bij de heer mr. S.J. Boonstra bent u aan het juiste adres voor betaalbaar en deskundig juridisch advies. Daarnaast kunt u hier terecht voor het procederen bij de kantonrechter of de bestuursrechter. Bent u gedagvaard of wilt u iemand dagvaarden? Neem geheel vrijblijvend contact op met de heer mr. S.J. Boonstra en hij kan u precies vertellen wat uw kansen zijn. Voor het eerste gesprek betaalt u alleen de reiskosten en bent u dus geen honorarium verschuldigd. Voor eventuele volgende gesprekken, het bestuderen van documenten, het opstellen van een dagvaarding of conclusie van antwoord, betaalt u een voordelig uurtarief. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Zo weet u precies van te voren waar u aan toe bent.

Kijk voor meer informatie op https://www.juridisch-advies-boonstra.nl/

 


Buffalo.nl is de materiaalsponsor. Het is een groothandel in allerlei artikelen voor biljart, pool en snooker, maar ook voor darts. Daarnaast hebben zij ook een breed assortiment in fitnessapperatuur, maar ook in spel-en speelartikelen, zoals trampolines, tafeltennistafels en speelgoed.

Neem een kijkje in het brede assortiment door op deze link te klikken: buffalo.nl